UA-212486457-1
 
PINKI1705A006.jpg

Ons Aanbod

1. Vlees, Wild & Gevogelte

 

Zo is het begonnen. Het ontstaan van Pinki en diepgeworteld in de activiteiten van de familie Coopman.

Nog steeds is dit segment onze forte. Met een groot en diep aanbod in de verschillende vleessoorten, lokaal en internationaal en overheen de verschillende rassen kunnen wij u steeds bijstaan met uitgebreide expertise.

PINKI1908A008-min.jpg

Door onze jarenlange expertise en sterke samenwerkingen kunnen wij in al uw benodigdheden voorzien. 

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment in dit prachtig segment en neem gerust contact op voor een offerte of indien u vragen voor ons heeft. 

2. Vis, Schaal- & Schelpdieren

 

Bij Culivier kunt u ook terecht voor een uiterst vers en kwalitatief aanbod in het vis- en schaaldiersegment. 

Met vaste waarden, seizoensgebonden producten en regelmatige kortingen onder de noemer Catch of The Day kunnen wij uw zaak voorzien van fantastische producten, vers of diepvries.

PINKI1803A007.jpg
PINKI1703AVIS01b.jpg
PINKI1902A002.jpg
PINKI1703A003a.jpg
PINKI1703A001-2.jpg

4. Zuivel, Droge Voeding & Aardappelproducten

Van de populairste zuivelproducten tot artisanale aardappel- en andere kroketjes, bij ons vind je het allemaal. Alle nodige ingrediënten om uw klanten een fantastisch gerecht voor te schotelen.

PINKI1901A006a.jpg

3. Groenten en Fruit

Bij uw bestelling kunnen wij meteen ook kraakverse groenten en fruit leveren. Ook hier beschikken we over het volledige assortiment aan vaste waarden en bieden we ook steeds de seizoensgebonden producten aan.

Gepersonaliseerde offerte?

Dat kan! Klik op onderstaande link of stuur ons een mailtje met de producten waar u graag een prijsvoorstel van ontvangt. 

 

Tip: Klanten genieten extra voordelen wanneer er producten worden afgenomen uit onze verschillende segmenten. 

Ons assortiment is opgebouwd uit 4 centrale pijlers waarmee we u kunnen voorzien in al uw benodigdheden voor de keuken. Onze missie is om u in één levering te kunnen voorzien van alles wat u nodig heeft om uw klanten te verwennen.

In elk segment hebben we een diep assortiment om steeds te kunnen inspelen op de specifieke noden van uw team. Ontdek het hier. 

PINKI2009A003.jpg
PINKI1803A006 (1).jpg